ICON S – 124 m2 hus + 20 m2 carport PAFE

  • ICON S – 124 m2

    enfamiliehus + 20 m2 carport

Huset er et to plan hus på 124 m2. Huset har en indbygget carport på yderligere 20 m2. Taget på ICON S er et sadeltag med en taghældning på 45 grader. Husets højde er 7,70 m ved tagryg og 3,40 m ved tagfod. Huset er 13,80 m langt og 8,60 m bredt.

Enfamiliehus planer klik for større billede

Enfamiliehus eksteriør perspektiver klik for større billede

Enfamiliehus facader klik for større billede

Hus beskrivelse:

ICON S huset er et af vores bud på et moderne energibesparende typehus. Husets rene arkitektur og åbne funktionelle planløsning tænkes at skabe ideal boligramme om en families hverdag. Huset er tegnet som en energioptimeret bolig og forberedt til at indarbejde en lang række miljøteknologier der minimerer husets driftsomkostninger. Huset tænkes udført i højtisolerede porebetonblokke med et zink-titanium tag.
Boligen har en funktionel rumfordeling. Stueetagen er dedikeret til semiprivate rum (stue, køkken/alrum, WC, bryggers, og teknikrum). 1. sal (tagetage) indeholder private rum (master bedroom, 2 store værelser, og badeværelse).
Typehuset har en central teknik kerne. Rum der fordrer tilslutning til medier er placeret i forbindelse med denne centrale kerne. Herved undgås lange føringsveje for installationer.
Vores arkitekt tegnestue er i øjeblikket ved at udarbejde yderligere 2 versioner af huset med boligareal på henholdsvis 150 m2 og 180 m2. Er du interesseret i ICON typehuset men savner nogle kvadratmeter, er du meget velkommen til at kontakte vores tegnestue for de mest aktuelle projekttegninger.

Hus data:

Boligareal:124 m2
Carport areal:20 m2
Areal i alt:144 m2
Antal værelser inkl. stue:4
Antal badeværelser:2
Taghældning:45 grader
Højde tagryg:7,70 m
Højde tagfod:3,40 m
Hus længde:13,80 m
Hus bredde:8,60 mVar det ikke HUSET du ledte efter?

Prøv at se nogle af vores øvrige HUSTYPER her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag typehus-nyheder direkte i din indbakke:

NH-pakke-post

Vi udbygger løbende vores huskatalog med nye spændende projekter. 

Tilmeld dig vores GRATIS nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer om nye arkitekttegnede huse fra NORDIC – HOME.

For at bekræfte din tilmelding skal du venligst klikke på linket i den e-mail, som vi sender til dig.

Comments are closed.