Pigwy 287 m2 – arkitekttegnet villa i 2 etager

Pigwy 287 m2

arkitekttegnet hus + 42 m2 dobbel garage

Her er vores tegnestues bud på et hus til en bygherre i Warszawa. Huset er tegnet af arkitekt Karina Søgaard

Arkitekttegnet hus planer klik for større billede

Arkitekttegnet hus eksteriør perspektiver klik for større billede

Arkitekttegnet hus facader (pudset – grafitgrå) klik for større billede

Hus beskrivelse:

Pigwy er et individuelt projekt af en arkitektegnet villa til en dansk bygherre bosat i den polske hovedstad Warszawa. Den traditionelle form for bygningen færdig med naturlige materialer (træ og skifer) er blevet udgangspunktet for at skabe en minimalistisk arkitektur ved hjælp af moderne tekniske løsninger. Den grundlæggende version af designet er beriget med et loft til sit eget arrangement med en attraktiv mezzanin over stuen. Køkkenet og spisestuen er blevet kombineret til et rum med en to-etagers stue. Over stuen er der en mezzanin, der kan fungere som en mere privat udvidelse af boligarealet. Talrige ruder forstørrer endvidere boligarealet ved at forbinde det med omgivelserne.

Den private del har tre komfortable soveværelser, herunder et med eget badeværelse, garderobe og adgang til terrassen og et familiebadeværelse til rådighed for alle husstander. Den funktionelle indretning suppleres med et bryggers modsat køkkenet og en redskabsdel, der består af en garage og kedelrum. Kedelrummet med separat udgang fra havesiden er tilpasset to typer opvarmning: gas og fast brændstof. Om nødvendigt er det også muligt at udvide garagen til to garagepladser.

Tagvinduer fra Velux
Loftsværelserne har en unik atmosfære og behøver ikke meget for at få en unik karakter. Juxion 3-designet bruger Velux tagvinduer. De tilbyder et stort udvalg af produkter, så du nemt kan vælge modeller, der bedst matcher det indre af huset og beboernes personlige behov. Tagvinduer udfører imidlertid ikke kun en dekorativ funktion, men også en praktisk funktion. Energibesparende, to-kamervinduer GLL og GLU giver fremragende isoleringsparametre og brugervenlighed. Den store glasoverflade giver god lysadgang og solvarme gevinster i opvarmningsperioden. Alle velux tagvinduer har den 4 højeste tæthedsklasse.

Hormann garageport og udvendige døre
I Jemioł 3-projektet er der designet en to-bil garage, som vi har udstyret med en Hormann garageport. At vælge en garageport er en vigtig beslutning, fordi det er en stor del af facaden og er et udstillingsvindue for huset. Hormann har på tilbud facadeport, der kan fyldes med det samme materiale som facaden. Takket være dette er porten æstetisk integreret med bygningen. Hormann tilbyder facade op-og-over- og sektionsporte. Uanset hvilken type dør, virksomheden har udviklet et innovativt drev med BiSecur to-vejs radiokontrolsystem til garage- og indgangsporte, døre, belysning og mange andre enheder, der kan styres ved hjælp af en smartphone eller tablet.

Hus data:

Hustype:helårshus
Arkitekt:Novaform
Boligareal:287 m2
Garage areal:38 m2
Areal i alt:325 m2
Antal værelser inkl. stue:6
Antal badeværelser:3
Taghældning:30 grader
Højde tagryg:7,90 m
Højde tagfod:3,60 m
Hus længde:15,00 m
Hus bredte:9,80 m

Arkitekt honorar - Prisberegning


Vælg den opgavetype du ønsker prissat.
Arkitekthonorar: kr

Prisen er inkl. moms.

Vores vejledende arkitekthonorar er udregnet med afsæt i gennemsnitspriser på byggeopgaver fra vores entreprenører.
Det er et gennemsnit af tilbudspriser på byggeopgaver påbegyndt/udført primært på Sjælland og i hovedstadsområdet inden for det sidste år.

Ønsker du et konkret tilbud på DIN specifikke opgave?


Var det ikke HUSET du ledte efter?

Prøv at se nogle af vores øvrige HUSTYPER her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag typehus-nyheder direkte i din indbakke:

NH-pakke-post

Vi udbygger løbende vores huskatalog med nye spændende projekter. 

Tilmeld dig vores GRATIS nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer om nye arkitekttegnede huse fra NORDIC – HOME.

For at bekræfte din tilmelding skal du venligst klikke på linket i den e-mail, som vi sender til dig.

Comments are closed.