...

2 plan Arkitektegnet hus – 187 m2

CUBE L er et 2 etagers hus i moderne formsprog. Huset er vores bud på en rummelig, arkitekttegnet bolig til en familie bestående af 3-5 personer.

På denne side præsenteres huset med beboelsesareal på 187 m2 og 20 m2 garage til enkel bil. Du er som altid velkommen til at kontakte os vedr. alternative indretningsforslag og tilvalgsmuligheder.

2-plan hus plan tegninger klik for større billede

2-plan hus eksteriør perspektiver (hvidpudset) klik for større billede

2-plan hus facader (hvidpudset) klik for større billede

Beskrivelse af CUBE L huset:

CUBE L huset er tegnet som en funktionel, modernistisk 2 etagers familiebolig. Brugen af moderne præfabrikation teknologi giver mulighed for at bygge et prisvenligt hus, uden at gå på kompromis med hverken udseende eller kvalitet.

Huset har en klar kubisk form og store vinduespartier i stueetagen giver husets ydre-, og indre form et unikt, åbent karakter. Herved opnås gnidningsfrie overgange mellem husets opholdsrum og den omgivende natur. Stueetagen indeholder en stor stue med køkken alrum, køkken, bryggers og toilet. I denne husmodel indgår en garage til en enkel bil samt et redskabsrum. Beliggende på første sal finder vi master bedroom, to børneværelser, et gæsteværelse og to badeværelser.

Huset kan opføres som lavenergi hus eller passivhus.

Cube L er tænkt som et typehus baseret på præfabrikeret træskelet konstruktion på betonfundament. Typehusets ydre facader beklædes med fibercement facadeplader med mulighed for hvidpudsning. Indvendige skillevægge udføres af to lag gipsplader på aluminiumsstel beklædt med filt. Gulvbeklædningen er plankegulv med gulvvarme.

Arkitekten har valgt et fladt tagpapbeklædt tag med mulighed for etablering af græs-, eller sedum tag.

Cube L huset kan bestilles med alternative indretningsmuligheder og med tilvalgsmuligheder som dobbelt garage eller carport. Kontakt vores tegnestue for yderligere oplysninger om Cube L huset.

Hus data:

Hustype:helårshus
Arkitekt:SoDA
Boligareal:187 m2
Garage areal:20 m2
Areal i alt:207 m2
Antal værelser inkl. stue:5
Antal badeværelser:2
Gæstetoilet1
Taghældning:5 grader
Hus højde6,50 m
Hus længde:13,00 m
Hus bredte:12,70 m

Arkitekttegnede Designmøbler og Interiørshop  🖤

Vi er ret glade for at indrette vore arkitekttegnede huse med danske møbelklassikere. Her forneden kan du se et udvalg af møblerne fra dette projekt:

Prisberegning

Her på sidden kan Du indhente et prisoverslag på opførelse af 187 m2 arkitekttegnet hus i 2 plan fra vores CUBE L serie.
Vælg energistandard, materialer og varmekilde så regner vi på en pris til Dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail@www.nordic-home.dk eller på tlf. nr.: 7161 8876.

Udfyld vores prisformular med flest mulig informationer vedr. Dit byggeprojekt. * (angiver felt, der skal udfyldes)


ENERGISTANDARD angiver husets energiforbrug i det daglige drift. Lavenergihus (BR18) har et middel energiforbrug mens Passivhus har det mindste energiforbrug.

VARMEKILDE angiver den primære varmekilde til huset. Hvis Du ikke kan finde Din foretrukne varmekilde på listen (eks.: pillefyr, solvarmere, …) skriv det gerne i feltet: KOMMENTAR.


Var det ikke HUSET du ledte efter?

Prøv at se nogle af vores øvrige HUSTYPER her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag typehus-nyheder direkte i din indbakke:

NH-pakke-post

Vi udbygger løbende vores huskatalog med nye spændende projekter. 

Tilmeld dig vores GRATIS nyhedsbrev og modtag nyheder og opdateringer om nye arkitekttegnede huse fra NORDIC – HOME.

For at bekræfte din tilmelding skal du venligst klikke på linket i den e-mail, som vi sender til dig.

Der er lukket for
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.